vastvoedsel.nl weer in de lucht

Zo, wat een opluchting! Eindelijk weer een nieuwe website voor vastvoedsel.nl.
Nadat ik alweer elf jaar geleden het boek Ontdek je erfdeel! schreef besloot ik het via printing-on-demand zelf uit te geven onder de daarvoor opgerichtte ‘één-mans uitgeverij’ vastvoedsel.nl.
Ik bouwde destijds een kleine webshop voor de verkoop van dat boek, maar had eigenlijk geen tijd om er verder veel werk van te maken. Na de verhuizing naar een nieuwe webprovider verdween zelfs de hele website uit beeld.

Ik verkeer inmiddels in een nieuwe levensfase en besloot onlangs vastvoedsel.nl weer uit de mottenballen te halen. Als digitaal huis heb ik nu een WordPress blog website opgetuigd.
Belangrijkste aanleiding voor dit nieuwe enthousiasme is het schrijven van Intiem met God, een ‘publieksexperiment’. Ter voorbereiding van de publicatie van Intiem met God als e-boek, besloot ik de eerste versie van elk hoofdstuk-in-wording vroegtijdig te publiceren als blog bericht. Ik hoop daardoor snel terugkoppeling van lezers te ontvangen waar ik hopelijk mijn voordeel mee kan doen bij het samenstellen van de definitieve versie.

Ik kwam op het idee van dit ‘publieksexperiment’ omdat ik de uitgave van sommige IT vakliteratuur zo tot stand zag komen. Ook bij het uitgeven van nieuwe software is het tegenwoordig gebruikelijk om zo snel mogelijk een eerste versie open te stellen voor het publiek om zo snel mogelijk en zo breed mogelijk ‘gebruikerservaringen’ te verzamelen.

Mocht je bij het lezen enthousiast worden, dan stel ik het uiteraard enorm op prijs als je je christelijke contacten een link wilt sturen naar vastvoedsel.nl. Neem je ook een kijkje bij de aangeboden diensten door vastvoedsel.nl?

En mocht je een goed taalgevoel hebben en mee willen helpen: meld je aan als taal corrector. Eeuwige roem zal je deel zijn door vermelding in het overzicht van correctoren voorin het boek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *